U bevindt zich hier: Home | Volwassenen | Mbo-opleidingen | Mooi & Mode

Mooi & Mode


Vragen?
- Gratis telnr: 0800-0245666 (tijdens kantooruren)
Facebook
- Twitter
- info@landstede.nl

Hieronder het aanbod van Mooi & Mode

Branche-opleiding Schoonheidsverzorging basis

Tijdens de branche-opleiding Schoonheidsverzorging Basis leert u de kneepjes van het vak, de basis die u nodig heeft om als schoonheidsspecialist aan de slag te kunnen gaan. Harsen, verven, epileren, make-up aanbrengen, maar ook het gezicht reinigen, masseren en maskers aanbrengen behoren tot de dagelijkse handelingen die u verricht. Verder heeft u veel persoonlijk contact, geeft u adviezen over de verzorging en levert u een bijdrage aan het zelfvertrouwen van de klant. Tijdens de opleiding werkt u regelmatig met modellen.

Lees verder

Branche-opleiding Voetverzorger/Pedicure

Wilt u graag als pedicure/voetverzorger aan het werk? Landstede Training, Opleiding & Advies biedt de perfecte, praktijkgerichte brancheopleiding. Voeten zijn een belangrijk onderdeel van het lichaam. Steeds meer mensen tobben met voetklachten, zoals nagel-misvormingen, likdoorns en eeltvorming. Ook een te zware belasting van voeten en benen of een aangeboren afwijking zorgt vaak voor problemen. Als professioneel voetverzorger/pedicure kunt u mensen snel van hun klachten afhelpen. Maar, ook het opsporen en wegnemen van de oorzaak behoort tot de veelomvattende taak van de voetverzorger.

Lees verder

Vakopleiding Visagie

We willen meer dan gewoon goed voor de dag komen. Uiterlijke verzorging krijgt steeds meer aandacht, van iedereen. Een goed, stralend uiterlijk draagt immers voor een belangrijk deel bij aan ons zelfvertrouwen. Make-up kan hierbij een belangrijke rol vervullen. Door te camoufleren of juist te accentueren. De visagist is daarin een ware kei. Met deze vakopleiding krijgt u de fijne kneepjes van het visagistenvak onder de knie.

Lees verder
Deel deze pagina:

Laatste nieuws

Grote opkomst bij de start van ‘duurzaam inburgeren’ van Landstede Harderwijk afgelopen week. Statushoude...

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over landstede ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

Bel gratis: 0800-0245666

Blijf altijd op de hoogte

Blijf Landstede volgen via social media om de laatste updates te ontvangen.