U bevindt zich hier: Home | Volwassenen | Cursussen, Trainingen & Workshops | Sport & Bewegen

Sport & Bewegen

Een team of persoon heeft een sportief doel en het is aan u als trainer/coach hen daarop voor te bereiden. Hoe ziet een optimale voorbereiding er dan uit? Wat is de beste tactiek? Hoe motiveer je iemand, ook als er nog een lange weg te gaan is? Hoe haal je talent bij iemand naar boven? Hoe zet je een training op? En hoe zorg je alle neuzen dezelfde kant opstaan? Landstede Sport & Bewegen biedt sportkaderopleidingen aan waarin al deze aspecten naar voren komen.

Bekijk het aanbod op Groeiopleidingen.nl

UEFA C trainer/coach III jeugd

Wil je voetbaltrainer worden van een jeugdvoetbalteam? Landstede biedt in samenwerking met de KNVB een eenjarige opleiding aan voor volwassenen.

Lees verder

UEFA B trainer/coach II

Heb je UEFA C trainer/coach III afgerond dan kun je verder met de opleiding UEFA B trainer/coach II. Landstede biedt in samenwerking met de KNVB deze eenjarige opleiding aan voor volwassenen.

Lees verder

Fitness & Health Instructor A (Fitnesstrainer A)

Wil je fitness instructeur worden? Landstede biedt in samenwerking met Fitvak een eenjarige opleiding tot Fitness & Health Instructor.

Lees verder

Fitness & Health Coördinator (Fitnesstrainer B)

Heb jij je fitnesstrainer A diploma en wil je je verder bekwamen als Fitnesstrainer? Volg dan de opleiding Fitness & Healt Coördinator B.

Lees verder

Lesgever Zwem-ABC

Wil je graag zweminstructeur worden? Landstede biedt in samenwerking met de NRP-NRZ de eenjarige opleiding lesgever Zwem-ABC.

Lees verder

Gymnastiek leider 3

Wil je gymles geven op een school of sportvereniging? Met de opleiding Gymnastiek leider 3 word je opgeleid tot gymnastiekleider met een erkend KNGU-diploma

Lees verder

Ski-/ snowboardinstructeur

Voel jij je thuis in de sneeuw en wil je les gaan geven in een wintersport? Bij de Snowsport Academy van Landstede kun je trainersdiploma's halen voor verschillende wintersporten.

Lees verder

Loop-/conditietrainer 3

Merk jij ook dat er veel behoefte is aan professionele begeleiding in de loopsport? Met de opleiding Loop-/conditietrainer 3 leer je loopsporters begeleiden tijdens hun trainingen.

Lees verder

Sportleider aangepaste sporten

Wil je graag het sporten voor mensen met een handicap mogelijk maken? Tijdens de opleiding Sportleider aangepaste sporten leer je hoe je mensen met een beperking kunt laten sporten.

Lees verder

Sportleider beweeggroepen

Wil jij zelf graag gezond ouder worden maar ook andere mensen daarbij helpen? Tijdens de opleiding Sportleider beweeggroepen van Landstede leer je hoe je mensen kunt helpen om gezond ouder te worden.

Lees verder

Leider sportieve recreatie

Recreëer je graag met een sportieve inslag en wil je niet alleen onderdeel uitmaken van de groep maar de groep ook op een professionele manier kunnen begeleiden? Met de opleiding Leider sportieve recreatie van Landstede leer je hoe je sportieve recreanten professionele en veilige begeleiding kunt bieden.

Lees verder
Deel deze pagina:

Laatste nieuws

Grote opkomst bij de start van ‘duurzaam inburgeren’ van Landstede Harderwijk afgelopen week. Statushoude...

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over landstede ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

Bel gratis: 0800-0245666

Blijf altijd op de hoogte

Blijf Landstede volgen via social media om de laatste updates te ontvangen.