U bevindt zich hier: Home | Nieuws | Opleidingen Zorg en Welzijn

03 juni 2014

Opleidingen Zorg en Welzijn

Bent u zich aan het oriënteren op een opleiding in de 'welzijnsbranche'? Landstede Training, Opleiding & Advies biedt ook volgend schooljaar verschillende opleidingen voor volwassenen binnen deze branche.

Helpende Zorg & Welzijn

Bent u in het bezit van het diploma Helpende Welzijn of Pedagogisch Werker (niveau 3/4) en bent u geinteresseerd in het werken in de zorg? In dat geval kunt u in kortere tijd uw diploma Helpende Zorg & Welzijn (niveau 2) behalen). Klik hier voor meer informatie.

Helpende Zorg & Welzijn voor gastouders

Met het diploma Zorg & Welzijn (niveau 2) voldoet u aan de opleidingseisen om als gastouder aan het werk te mogen. Klik hier voor meer informatie.

Medewerker Maatschappelijke Zorg niveau 3

Als medewerker Maatschappelijke Zorg werkt u met mensen die leven met een beperking en of psychosociale problematiek. Klik hier voor meer informatie.

Medewerker Maatschappelijke Zorg niveau 4

Als beroepskracht Maatschappelijke Zorg begeleidt en ondersteunt u cliënten bij wonen, werken en leven. U kunt werken met verschillende doelgroepen, bijvoorbeeld mensen met een lichamelijke en/of psychische beperking of mensen met psychiatrische eb/of sociale problematiek. Klik hier voor meer informatie.

Sociaal Maatschappelijk Dienstverlener

Als Sociaal Maatschappelijk Dienstverlener werkt u direct met cliënten en is het belangrijk dat u een vertrouwensband met hen opbouwt. U werkt met verschillende doelgroepen. Klik hier voor meer informatie.

Deel deze pagina:

Laatste nieuws

Grote opkomst bij de start van ‘duurzaam inburgeren’ van Landstede Harderwijk afgelopen week. Statushoude...

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over landstede ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

Bel gratis: 0800-0245666

Blijf altijd op de hoogte

Blijf Landstede volgen via social media om de laatste updates te ontvangen.