U bevindt zich hier: Home | Volwassenen | Cursussen, Trainingen & Workshops | Mooi & Mode: Visagie

Mooi & Mode: Visagie

Wilt u graag als professioneel visagist aan de slag? Landstede Training, Opleiding & Advies biedt de perfecte, praktijkgerichte opleiding. De totale vakopleiding visagie bestaat uit 4 modules, die ook afzonderlijk te volgen zijn. Informeer naar de mogelijkheden via info@landstede.nl of 0800 - 0245 666 (gratis).

Vakopleiding Visagie

In de praktijkgerichte vakopleiding Visagie leert u alles over make-upproducten, make-uptechnieken en vormleer. Tijdens de opleiding leert en oefent u alle mogelijke technieken die u nodig hebt als visagist. Hebt u het diploma gehaald dan kunt u bijvoorbeeld aan de slag als visagist in het theater of bij televisie, maar het is ook mogelijk om activiteiten in uw salon uit te breiden of als zelfstandig visagist aan de slag te gaan.


Module A: Basistechnieken

Tijdens deze module leert u een basismake-up aanbrengen. Daarbij schenken we veel aandacht aan gezichtsvormen, oogvormen, wenkbrauw- en mondvormen. Maar ook aan:

  • kleurenleer
  • shapen
  • correcties
  • het aanbrengen van oogmake-up
  • het plaatsen van kunstwimpers


Module B: Vaktechnieken

In module B vaktechnieken komen een aantal speciale vaktechnieken aan bod. Hierbij kunt u denken aan glamour- en galamake-up, make-uptechnieken voor de Aziatische huid, make-uptechnieken voor de Negroïden, mannequinmake-up, dressmanmake-up en smokey eyes.


Module C: Specialistische vaktechnieken

De techniek gaat een stapje verder in module C. Ondertussen weet u veel over verschillende soorten make-up en het aanbrengen daarvan. Maar soms vragen opdrachtgevers net even wat meer of anders. Denk eens aan balletmake-up of travestiemake-up. Of wat denkt u van het aanbrengen van make-up voor een fotoshoot in zowel kleur als in zwart-wit? Deze specialisaties en nog veel meer kunt u verwachten in module C Specialistische vaktechnieken.


Module D: Vaktechnieken fotografie

In deze module worden de 'puntjes op de fotografie' gezet. De technieken van fotografie, foto-en glamourmake-up worden verder uitgewerkt in samenwerking met een fotograaf. U werkt tijdens deze module dan ook samen met een fotograaf om de verschillende onderdelen zoals smokey eyes, extreem glamour, shimmer, beauty shot en het examenproduct te fotograferen.

Meer informatie over Visagie

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op via ons gratis informatienummer 0800 - 0245 666 of via e-mail (info@landstede.nl).

Lees verder
Deel deze pagina:

Laatste nieuws

Grote opkomst bij de start van ‘duurzaam inburgeren’ van Landstede Harderwijk afgelopen week. Statushoude...

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over landstede ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

Bel gratis: 0800-0245666

Blijf altijd op de hoogte

Blijf Landstede volgen via social media om de laatste updates te ontvangen.