U bevindt zich hier: Home | Volwassenen | Cursussen, Trainingen & Workshops | Mooi & Mode: Schoonheidsverzorging

Mooi & Mode: Schoonheidsverzorging

Wilt u graag als schoonheidsspecialist aan het werk? Bij de praktijkgerichte opleiding van Landstede Training, Opleiding & Advies in Zwolle leert u de kneepjes van het vak. Van de volledige brancheopleiding Schoonheidsverzorging tot het volgen van specialisaties. Alles is mogelijk! Neem contact met ons op via info@landstede.nl of 0800 - 0245 666 (gratis).

Brancheopleiding Schoonheidsverzorging

In deze complete basisopleiding leert u de basis die u nodig heeft als schoonheidsspecialiste. Verschillende theoretische onderdelen en praktische handelingen als reinigen, masseren, ontharen, verven, werken met apparatuur en ontspannende behandelingen van zowel lichaam als gelaat komen aan bod. Daarnaast krijgt ook het onderdeel 'ondernemen' de nodige aandacht. Kortom, alle kennis die nodig is om een eigen salon te starten, maar ook als u bijvoorbeeld aan het werk wilt in een drogisterij of parfumerie, een beautyfarm of sportcentrum.


Specialisatie Acnebehandeling

Wilt u meer theoretische en praktische kennis over het analyseren en behandelen van een huid met acne, volg dan de specialisatie Acnebehandeling. Een acnebehandeling heeft als doel onzuiverheden van de huid te bestrijden, huidbeschadiging te voorkomen en psychische spanning door het bestaan van acne te verminderen. Een perfecte aanvulling dus op uw branchediploma schoonheidsverzorging.


Specialisatie Huidverbeterende massage

Wilt u als schoonheidsspecialist meer bieden dan alleen een standaard behandeling? Dan is de specialisatie Huidverbeterende massage iets voor u. De huidverbeterende massage is een combinatie van bindweefselmassage en pincementmassage. In de theorielessen besteden we aandacht aan de relatie tussen zenuwweefsel en het algemeen bindweefsel en hoe deze is te beïnvloeden. In de praktijk gaan we in op behandelprotocollen en behandeldoelstellingen. Hierbij komen diverse handgreeptechnieken aan de orde voor het gelaat en de rug waarbij de spanning in het bindweefsel wordt behandeld. Met deze specialisatie op zak, kunt u echt wat extra's bieden voor uw klant.


Specialisatie Elektrisch ontharen

Door het volgen van de specialisatie Elektrisch ontharen, bekwaamt u zich in gelaats,- en lichaamsbeharing. U krijgt grondige kennis van de theorie en de praktijk van de verschillende methoden van het elektrisch ontharen. Onderwerpen die aan bod komen zijn: haarsoorten en groeifasen, vormen van beharing, oorzaken van overbeharing en de psychische invloed daarvan.


Specialisatie Oosterse massage (Shiatsumethode)

De massages volgens de Shiatsumethode hebben in een lang verleden hun sporen al verdiend. Bij de Shiatsu kosmetiek leert u op een heel andere manier naar de huid te kijken en deze op een andere manier te behandelen. Naast de theorie komen de volgende massagetechnieken uitgebreid aan de orde:

  • Drukpunt
  • Meridiaan
  • Rotatietechniek
  • Handpalmtechniek
  • Kneding gelaat
  • Oormassage
  • Tapotement op het hoofd

Meer informatie over Schoonheidsverzorging

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op via ons gratis informatienummer 0800 - 0245 666 of via e-mail (info@landstede.nl).

Lees verder
Deel deze pagina:

Laatste nieuws

Grote opkomst bij de start van ‘duurzaam inburgeren’ van Landstede Harderwijk afgelopen week. Statushoude...

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over landstede ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

Bel gratis: 0800-0245666

Blijf altijd op de hoogte

Blijf Landstede volgen via social media om de laatste updates te ontvangen.