U bevindt zich hier: Home | Raalte

Raalte


 Volwassenen

Barbecue en bijgerechten

In deze workshop leert u onder andere hoe eenvoudig het is om sausjes, salades en andere barbecue-bijgerechten zelf te maken.

Lees verder

Cursus Duits niveau 1 en 2

Guten Tag! Wilt u het Duits (beter) leren spreken, schrijven en verstaan? Dan is deze cursus wellicht iets voor u.

Lees verder

Cursus Engels niveau 1, 2 en 3

Hello! Kennis van de Engelse taal is in de huidige tijd vrijwel onmisbaar. U kunt zich met deze taal in veel vakantielanden gemakkelijk verstaanbaar maken, maar ook in Nederland wordt steeds meer Engels gesproken.

Lees verder

Cursus Frans niveau 1

Salut! In 24 lessen leert u deze mooie taal spreken, schrijven en verstaan.

Lees verder

Cursus Office 2010

Tijdens deze cursus maakt u kennis met bovenstaande programma’s. U werkt onder begeleiding van de cursusleider aan opdrachten uit een boek. Enige algemene computerkennis is gewenst.

Lees verder

Cursus Ontwerp je eigen tuin

Wil je je eigen tuin aanpakken maar weet je niet waar te beginnen? Ben je op zoek naar een steuntje in de rug bij het ontwerpen van je eigen tuin? Dan is deze cursus wat voor jou!

Lees verder

Cursus Spaans niveau 1, 2 en 3

¡Hola! Spaans wordt in veel landen gesproken; het is de 3e wereldtaal! Wilt u deze taal ook leren spreken, verstaan, lezen en schrijven? Wij bieden deze cursus aan op niveau 1, 2 en 3.

Lees verder

Cursus tekenen & schilderen

De cursus tekenen en schilderen is interessant voor iedereen. Bent u beginner of heeft u al diverse technieken onder de knie? Deze cursus is interessant voor beginners en gevorderden.

Lees verder

Dienstverlening profielZorg & Welzijn (niveau 2)

Wilt u op een praktische manier kinderen, volwassenen of ouderen helpen die ondersteuning nodig hebben? Als Dienstverlener met het profiel Helpende Zorg & Welzijn ondersteunt u hen bij hun verzorging, doet u taken in het huishouden of helpt u mee bij het organiseren van activiteiten. Vaak werkt u daarbij samen met collega’s.

Lees verder

Gewasbescherming A

Deze cursus bereidt u voor op het examen waarmee u 'Gewasbescherming A' kunt behalen. Met Gewasbescherming A mag u gewasbeschermingsmiddelen hanteren op eigen terrein (dus niet bij derden, daarvoor dient u Gewasbescherming B te hebben).

Lees verder

Gezond en Snel, koken zonder pakjes en zakjes

Leer snel en makkelijk een gezonde, doordeweekse maaltijd maken zonder al die pakjes en zakjes met mixen en sauzen te gebruiken.

Lees verder

High Tea

Altijd gezellig! Scones, muffins maar ook een citroencake met bosbessen, overheerlijke chocoladetaart en een aantal “gezondere” lekkernijen!

Lees verder

Italiaans koken

Bent u ook gek op de Italiaanse keuken? Dan is deze kookworkshop zeker iets voor u!

Lees verder

Kennismakingsworkshop Voetreflexmassage

Altijd al meer willen weten over voetreflexmassage? Wilt u zelf leren om een eenvoudige en ontspannende voetmassage te geven? Dan is deze workshop iets voor u.

Lees verder

Knaagdierbeheersing

Middelen voor bestrijding van knaagdieren mogen alleen gekocht en gebruikt worden door vakbekwame, gecertificeerde knaagdierbestrijders. Dit houdt in dat iedereen die rodenticiden wil kopen of gebruiken, in het bezit moet zijn van een vakbekwaamheidsbewijs voor het gebruik van dit type middelen.

Lees verder

Kundalini Yoga

Steeds meer mensen zoeken een gezonde rust in zichzelf, balans in lichaam en geest. Door yoga ontstaat een vreedzame, positieve en bewuste levenshouding. Hiermee schep je een solide basis voor een gezond en gelukkig bestaan.

Lees verder

Lente kookworkshop

PROEF DE LENTE! Zin in het voorjaar? De lente hangt weer in de lucht en het wordt tijd voor meer kleur en vrolijkheid in de keuken.

Lees verder

Mbo-Verpleegkundige (niveau 4)

Als verpleegkundige bent u verantwoordelijk voor het plannen en uitvoeren van verpleegkundige zorg. U organiseert en coördineert de zorg rondom de individuele zorgvrager.

Lees verder

Pedagogisch Medewerker Jeugdzorg

Als Pedagogisch Medewerker Jeugdzorg geeft u leiding aan een groep jongeren. U werkt in een open of gesloten instelling waar jongeren tijdelijk wonen omdat het bijvoorbeeld thuis niet goed gaat.

Lees verder

Stress?! (nieuwste inzichten en handvaten)

Stress verzwakt niet, stress versterkt! In deze workshop komen de nieuwste inzichten over stress aan bod.

Lees verder

Verdiepingsworkshop Voetreflexmassage

In deze workshop gaan we dieper in op de achtergrond van de reflexpunten die we in de kennismakingsworkshop hebben geleerd (voetdiagnostiek). Bij deze workshop worden ook een paar nieuwe reflexpunten aangeleerd. We beginnen met een uitleg over en achtergronden van de (nieuwe) reflexpunten. Daarna gaan we in tweetallen het geleerde toepassen.

Lees verder

Verzorgende IG (niveau 3)

Als verzorgende in de individuele gezondheidszorg heeft u een interessant, afwisselend en boeiend beroep.

Lees verder

Workshop voetenwellness

Tijdens deze workshop krijgt u een bruisend voetbad (u oefent in tweetallen) met bath bombs en grapefruitsoak, een vitaliserende peeling vol mineraalrijk zeezout dat ontstekingsremmend werkt en dode huidcellen verwijderd. Door de combinatie met citroensap wordt niet alleen je huid maar ook je hoofd verfrist.

Lees verder