U bevindt zich hier: Home | Bedrijven & Instellingen | Onze klanten

Onze klanten

Landstede werkt in de regio veel samen met bedrijven en instellingen.

U leest hier een aantal praktijkvoorbeelden. Landstede werkt op vele manieren samen met bedrijven, instellingen, gemeentes en instanties. Zo treft u leerlingen en studenten bij evenementen, projecten of bij een lokaal bedrijf.

Hellebrekers: ‘Techniek is top!’

Wanneer een medewerker van Hellebrekers Technieken op een verjaardag de vraag krijgt ‘Wat doe jij tegenwoordig?’ dan zou hij iets kunnen vertellen over de bouw van een enorm zwembad in Zwolle of de realisatie van een prachtig zeeleeuwenverblijf bij Artis. Techniek is een prachtig, veelzijdig vak en dat is precies wat De Techniek Academie aan iedereen wil meegeven.

Lees verder

Netwerken bij: Lady Veluvia

Aan de ene kant heeft een ROC een heel andere identiteit en werkwijze dan een bedrijf, maar aan de andere kant zijn er ook overeenkomsten en raakvlakken. Het is dus helemaal niet zo gek dat Landstede aanschuift bij netwerkbijeenkomsten. “Ik zie het als een waardevolle aanvulling”, zegt Jacolien Roelofsen, initiatiefneemster van Lady Veluvia.

Lees verder

Bouwen in een virtuele wereld

HARDERWIJK – Met een avatar door een virtueel landschap lopen met woningen en bedrijfspanden die je zelf hebt ontworpen. Daar nog even een dakterras creëren en bij die woning even kijken hoe het licht om drie uur ’s middags naar binnen valt. Toekomstmuziek? Nee hoor, voor Landstede studenten Bouw en Architectuur zijn dit hele normale handelingen.

Lees verder

Gastheren en -vrouwen voor een event van: Bedrijvenkring Harderwijk

Het concept is goed. Studenten en bedrijven kunnen iets voor elkaar betekenen. Studenten doen praktijkervaring op en voor bedrijven is het goed om een beeld te hebben van potentiele toekomstige medewerkers. Er is een flinke kloof te overbruggen tussen een ROC en het bedrijfsleven. Praktijk Plaza biedt mogelijkheden.

Lees verder

VCA voor veiligheid op de werkvloer

Knikarmschermen, markiezen, screens, uitvalschermen. Zonwering is er in vele vormen, materialen en maten. Bij het maken en het monteren van deze zonwering komt behoorlijk wat techniek om de hoek kijken. Omdat veiligheid bij Ambiance Zonwering hoog in het vaandel staat, volgden de medewerkers een VCA cursus bij Landstede.

Lees verder

Jeugd en bedrijven in het theater

Ondernemen is vooruitzien. Dat is in deze onzekere tijden geen gemakkelijke opgave. Ook Jessica Kroeske van Theater Harderwijk zou willen dat ze in de toekomst kon kijken. “Het is op vele vlakken koffiedik kijken dus we moeten per seizoen eruit halen wat erin zit. We richten onze pijlen steeds vaker op jongeren en bedrijven.”

Lees verder

Transportbedrijf St vd Brink kiest voor kwaliteit

Als Gerrit Jan Mulder van Transportbedrijf St vd Brink in Ermelo stil staat bij de opleidingsbehoefte van zijn personeel, dan denkt hij in de eerste plaats aan rijopleidingen. Niet zo gek, want hij heeft maar liefst 425 chauffeurs in dienst.

Lees verder

Sportcentrum Iedema

Pim Kooy van Sportcentrum Iedema en Annemieke Woltjes van Landstede kunnen heel makkelijk diverse samenwerkingsvormen opsommen. “Hoe lang werken we eigenlijk al samen”, vraagt Annemieke zich af. Volgens Pim is dat al minstens tien jaar. Het is bovendien een prettige samenwerking.

Lees verder

Hotel Lumen

Hotel Lumen, het nieuwe viersterren hotel van Zwolle, is het opleidingshotel voor Landstede. Het hotel, gevestigd in het stadioncomplex van Zwolle, beschikt over 125 state-of-the-art hotelkamers en de sfeervolle Bluefinger Lounge.

Lees verder

Laatste nieuws

Grote opkomst bij de start van ‘duurzaam inburgeren’ van Landstede Harderwijk afgelopen week. Statushoude...

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over landstede ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

Bel gratis: 0800-0245666

Blijf altijd op de hoogte

Blijf Landstede volgen via social media om de laatste updates te ontvangen.