U bevindt zich hier: Home | Bedrijven & Instellingen | Cursussen, Trainingen & Workshops | Associatie-opleidingen: Bedrijfsadministratie

Associatie-opleidingen: Bedrijfsadministratie

Of u nu op zoek bent naar een opleiding Boekhouden, basiscalculatie of een cursus notuleren. Onze Associatie-opleidingen bieden u een tal van mogelijkheden voor scholing op bedrijfsadministratief gebied. Deze opleidingen zijn te volgen op individueel gebied, maar ook door meerdere medewerkers tegelijk. Het aanbod van Landstede is de vinden in het linker menu.

Groei Opleidingen

Wij bieden onze maatwerk opleidingen, trainingen en cursussen aan onder de nieuwe naam Groei Opleidingen. Wilt u meerdere medewerkers scholen op bedrijfsadministratief gebied, ga dan naar de website van Groei Opleidingen, vraag een offerte aan of neem contact met ons op.

Elementair Boekhouden (EB)

Deze opleiding, die wordt gegeven in Harderwijk en Zwolle, is bestemd voor personen die een theoretische kennis van boekhouden willen hebben, met daaraan gekoppeld een landelijk erkend diploma. U wordt opgeleid voor het examen Elementair Boekhouden, onderdeel van het koepeldiploma Financial assistant, afgegeven door de Nederlandse Associatie voor Examinering.

Lees verder

Basiskennis Calculatie (BKC)®

Lees verder

Basiskennis Loonadministratie (BKL)®

Lees verder

Moderne Bedrijfsadministratie (Financieel administrateur, MBA)

Lees verder

Praktijkdiploma Boekhouden (PDB)®

Lees verder

Praktijkdiploma Loonadministratie (met POC) (PDL)®

Lees verder

Personeel, Organisatie & Communicatie (POC)

Voor medewerkers personeelszaken is er altijd werk. Het hele jaar door worden er P&O- of HR-medewerkers gevraagd. Genoeg kans op een baan dus! Deze opleiding vindt plaats in Harderwijk.

Lees verder
Deel deze pagina:

Laatste nieuws

Grote opkomst bij de start van ‘duurzaam inburgeren’ van Landstede Harderwijk afgelopen week. Statushoude...

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over landstede ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

Bel gratis: 0800-0245666

Blijf altijd op de hoogte

Blijf Landstede volgen via social media om de laatste updates te ontvangen.